AEVOR alkoi tehdä reppuja ja laukkuja luovalle ja dynaamiselle elämäntavallesi jo vuonna 2016. Uskomme hyviin ideoihin, ja intohimomme on tehdä niistä todellisuutta sekä innostaa muita seuraamaan esimerkkiä. Tuotteemme ovat ihmisille, jotka luovat oman polun. Aivan kuten sinä. Ja aivan kuten me: Jokainen AEVOR-tuote valmistetaan vastuullisilla valmistusprosesseilla.

 

Tuotteemme

AEVORIN käyttäjät tietävät tarkalleen, mitä he haluavat: repun joka sopii heidän spontaaniin elämäntapaansa. Tavoitteenamme on antaa heille tuotteita, jotka ovat juuri sitä. AEVOR-suunnittelu tiimi työskentelee päivittäin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka täyttävät kaikki tarpeesi: Koska spontaanisuus, eklektiset edut ja moderni tyyli ovat osa kaupunki elämää.

Meidän filosofiamme

Olet kunnianhimoinen ja tunnet itsesi. Emme ole erilaisia, ja siksi ulkoistet materiaalit joita käytämme tuotteidemme valmistukseen, on 50% kierrätyspulloista. Lisäksi saamme suurta tukea yhteistyökumppaneiltamme bluesign®-järjestelmässä ja Fair Wear -säätiössä. Ne auttavat meitä pitämään myrkylliset aineet pois tuotantoprosesseistamme ja parantavat jatkuvasti työolosuhteitamme koko yrityksessä. Lisätietoa näistä tärkeistä aloitteista löytyy FOND OF verkkosivuilta.