Wawwa

Wawwan tavoitteena on tehdä vaatteita, jotka asettavat maapallon ja sen asukkaat etusijalle. Wawwa käyttää kestävää muotoilua kierrätettyjen ja orgaanisten materiaalien rinnalla aina kun mahdollista.

Aloittaessamme halusimme muuttaa ajattelutapaa, jolla ihmiset lähestyvät pukeutumistaan. Halusimme tehdä kestävämpiä vaihtoehtoja, hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka näyttivät hyvältä ja tekivät hyvää.

Vuonna 2017 päätimme tehdä kaikista vaatteistamme täysin vapaita eläintuotteista.

Vuonna 2018 hankimme 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistetun langan vaatteiden valmistamiseksi. 40% langasta on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, joka muuten saastuttaisi valtameret, ja 60% olisi peräisin orgaanisesta puuvillasta leikatuista vaatteista, jotka muuten päätyisivät kaatopaikoille.

Toistaiseksi olemme valmistaneet materiaaleista laukkuja, t-paitoja ja puseroita. Vuonna 2019 tavoitteemme on, että koko t-paitakokoelmamme olisi valmistettu tästä kierrätetystä materiaalista.

Kaikki pakkauksemme ovat 100% kompostoitavia, jotka hajoavat 30 päivässä teollisuuskomposterissa ja 60 päivässä kotikompostijärjestelmässä.

Jälleenmyyjät

VERKKOKAUPAT

CARTEL
www.cartel.fi

KIND OF GREEN
www.kindofgreen.fi

Helsinki

KIND OF GREEN
Helsinginkatu 16
00500 HELSINKI

Tampere

CARTEL
Koskikeskus 1krs.
Hatanpään valtatie 1
33100 TAMPERE